20

Jaar Ervaring

Dit is het moment

voor je nieuwe thuis

Nederland : 0090 444 00 63
Turkije : 444 00 63

Met ABN AMRO BANK NV Award in 2004, Women in Black Award in 2008 en De Beste Makelaar van Nederland in 2012, blijft Oost West Makelaars hard werken met haar set van innovatieve en dynamische principes.

 

U de ondersteuning bieden op het juiste moment met haar werkprincipe dat geen concessies doet aan kwaliteit, en samen met haar individuele en zakelijke klanten steeds verder gaan, Oost West Makelaars zet Evim Türkiyem (Turkije, Mijn Thuis) project in om bij te dragen aan gastarbeiders die in het buitenland wonen en buitenlanders om een huis te kopen in Turkije.

Skyline Akbuk

Skyline Akbuk is veel meer dan een exclusief en compleet leven met laagbouw appartementen ontworpen voor gezinnen, unieke architectuur en effectieve woonoplossingen voor verschillende behoeften.

Hane Foça 297/1-2

Hane Foça 297/1-2 is een bevoorrecht project bestaande uit 4 villa’s en belichaamt alle kenmerken van het concept van een microlevenssite.

Hane Foça 326/11

Hane Foça 326/11 is een bevoorrecht project bestaande uit 3 villa’s en belichaamt alle kenmerken van het concept van een microlevenssite.

Hane Foça 334/7

Hane Foça 334/7 is een bevoorrecht project bestaande uit 2 villa’s en belichaamt alle kenmerken van het concept van een microlevenssite.

Nova Blue Akbuk

Met ons Nova Blue project, dat u de rust van de Egeïsche Zee laat voelen, ervaart u elke tint van het blauw en het groen.

Nova Residence

Wij voor u de mooiste plaats van Akbük gereserveerd voor een leven vol gelukkige momenten. We bieden een nieuw en buitengewoon perspectief op het concept residence.

Focus Life

Een leven van hoge kwaliteit wacht op je bij Focus Life-huizen, die de kandidaten zijn om de meest leefbare plek van Kuşadası te worden.

Acar Kompleks

Altijd comfortabel en dicht bij de natuur… Acar Kompleks biedt u een unieke ervaring in de Yeşiltepe wijk van Didim, Aydın. U zult genieten van onze villa’s die gelegen zijn in het centrum van Didim, en die u comfort bieden in elke vierkante meter met het Ergün Emlak en Evim Türkiyem partnerschap.

Pelikan Villas

Kuşadası Pelikan Villas beloven u een modern leven met unieke natuur en uitzicht op zee.

Bestaande uit een totaal van 24 prachtige villa’s, waarvan 14 suites, Pelikan Villas bieden een rustig en comfortabel leven met hun unieke natuur en uitzicht op zee en de locatie dicht bij de stad.

Details

Wat we doen?

23+Consultant
20Succesvolle Projecten
1000+Glimlach

Review

Lees wat onze klanten over ons zeggen

Heb via Evim Turkiyem meerdere keren goed geinversteerd, waarvan ik nooit spijt heb gehad. Altijd worden alle diensten zorgvuldig uitgevoerd. Nooit was er sprake van een miscommunicatie. Aan alle afspraken zich gehouden. Ik beveel Evim Turkiyem met 100% aan.
Zoekt u iemand met deskundige kennis op de woningmarkt? Dan kunt u het beste terecht zijn bij Evim Turkiyem. 

Alexandra Opat

Met volle vertrouwen in EvimTurkiyem ga ik mijn eerste huis kopen. Alles netjes en snel afgehandeld, nu met spanning wachten tot we de sleutels in bezit krijgen 

Gullu Asig

Sociale Media

Volg ons op sociale media