Review

Lees wat onze klanten over ons zeggen

Tot nu toe prettig contact gehad met Gulhan en Danial van Oost-West Makelaars, echte fijne, warme en vooral professionele personen!

We zijn 5 dagen in January 2022 naar Turkije gegaan om het project te bezichtigen. (verwachte opleverdatum zal rond mei 2022 zijn)

Daar eenmaal aangekomen een warm welcome gehad en goed ontvangen op het Airport door Danial. Goed temperatuur, lekker eten en aardige mensen om je heen doet wonderen. We zijn meegenomen op verschillende dagen door Gulhan en Danial voor de echte (niet toeriste) turkse ervaring en hebben echt enorm genoten! Daarnaast de benodigde zaken geregeld zonder zorgen.

Het was echt gaaf om met mijn eigen ogen je project te zien en daarin te hebben gestaan, uitzicht is echt waanzinnig mooi! 👌🏾

Tijdens en ook voor de reis is er goed voor ons gezorgd en konden we met alle vragen bij hen terecht.

Door het persoonlijk contact en met name ook kennis en ervaring hebben zij gezorgd voor een geslaagde reis!

Ravie

Oostwest makelaars onderdeel van Evim Turkiyem ken ik al jaren waar ik in Nederland goede zaken mee doe. Ik besloot recentelijk hun advies op te volgen en deel te nemen aan hun nieuwe investeringsproject in Turkije, Evim Turkiyem.
Ik ben van A tot Z begeleid in het proces en met mijn 1ste aankoop heb ik al een hele goed winst kunnen behalen. Nu ben ik bezig met mijn 2de investeringsproject met Evim Turkiyem. Ik ben in het hele traject goed begeleid. Zowel in Nederland als ik Turkije ben ik goed ontvangen. Mijn dank voor de samenwerking en gastvrijheid in Turkije. 

Arnold

Heb via Evim Turkiyem meerdere keren goed geinversteerd, waarvan ik nooit spijt heb gehad. Altijd worden alle diensten zorgvuldig uitgevoerd. Nooit was er sprake van een miscommunicatie. Aan alle afspraken zich gehouden. Ik beveel Evim Turkiyem met 100% aan.
Zoekt u iemand met deskundige kennis op de woningmarkt? Dan kunt u het beste terecht zijn bij Evim Turkiyem. 

Alexandra

Met volle vertrouwen in EvimTurkiyem ga ik mijn eerste huis kopen. Alles netjes en snel afgehandeld, nu met spanning wachten tot we de sleutels in bezit krijgen 

Gullu