KUŞADASI, een unieke locatie

die historie en natuur combineert

OVER KUŞADASI

Kuşadası is een district in de provincie Aydın in de Egeïsche regio. Kuşadası en de baai waar het zich bevindt, zijn een van de belangrijkste toeristische gebieden van Turkije. Het is beroemd om zijn schitterende stranden en prachtige onderwaterwereld. Bovendien is het Dilek Peninsula National Park, een uitgestrekt natuurgebied, een van de belangrijkste trekpleisters in de regio.

 

De gelijknamige stad Kuşadası heeft de op twee na grootste haven van Turkije. Vanwege de gunstige ligging en geografische omstandigheden speelt Kuşadası een belangrijke rol in het internationale cruisetoerisme. Naast zon, zee en strand heeft de stad nog veel meer te bieden. Tal van historische bezienswaardigheden, zoals eeuwenoude kastelen, romeinse ruïnes en een 17e-eeuwe moskee, maken Kuşadası tot een populaire plaats voor zowel toeristen als investeerders.

 

Het district Kuşadası heeft een bevolking van ongeveer 120 duizend mensen, maar dat aantal stijgt in de zomermaanden ver boven het half miljoen dankzij de komst van zowel binnen- als buitenlandse toeristen. De afstand van Kuşadası tot het centrum van Aydın is 71 km en tot de stad Izmir 90 km. Het noordelijker gelegen Selçuk ligt op 21 km afstand en de steden Bodrum en Çeşme op 157 km. De afstand tot de dichtstbijzijnde luchthaven (İzmir Adnan Menderes) is slechts 65 km.

KUŞADASI LOCATIE STATISTIEKEN

Vastgoedprijzen in Kuşadası

Ten opzichte van eind 2020 zijn de verkoopprijzen van huizen in Kuşadası in het afgelopen jaar met 59,13% gestegen. De gemiddelde grootte van de te koop staande woningen is 150 vierkante meter.

 

Gemiddelde doorlooptijd in Kuşadası

De gemiddelde vierkantemeterprijs van te koop staande woningen in Kuşadası lag eind november 2021 op 5.869 TL. De terugverdientijd van de huizen die te koop staan met dezelfde kenmerken is 28 jaar.

 

Waardeverandering 1 Jaar 2 Jaar 4 Jaar
Aydın / Kuşadası %138,93 % 286,63 % 408,94
Totale teruggave 1 Jaar 2 Jaar 4 Jaar
Aydın / Kuşadası % 145,39 % 303,64 % 444,30

ONZE PROJECTEN IN KUŞADASI

In onderstaande lijst vind je al onze projecten in Kuşadası.

 

Voor gedetailleerde informatie en vragen kunt u contact met ons opnemen via 0090 444 00 63.

Neem contact met ons op voor informatie over onze projecten in Kuşadası.