“Oost West Makelaars werd opgericht in Nederland in 2000 om haar doelstellingen te vervullen en een innovatief, ander en kwalitatief hoogstaand concept te brengen in de onroerend goed sector.”

 

 

Oost West Makelaars, dat sinds 2000 succesvol is en een tevreden klantenbestand heeft, wordt vandaag de dag geleid door Gülhan Sönmez.

Over Ons

Oost West Makelaars is zich vanaf de oprichting bewust van de waarde van het werk dat zij doet en vormt haar klantenportefeuille op basis van langdurige relaties. Oost West Makelaars werkt met de verdiende trots om de oplossingspartner te zijn sinds haar eerste keren in de industrie.

 

Door haar werkteam te verbeteren in lijn met deze mening en zichzelf te laten groeien door een significante bijdrage te leveren aan de industrie, heeft Oost West Makelaars haar impact in de industrie bewezen met haar prestaties en klanttevredenheid. Met de ABN AMRO BANK NV Award in 2004, de Women in Black Award in 2008 en het Beste Makelaarskantoor van Nederland in 2012, blijft Oost West Makelaars hard werken met haar innovatieve en dynamische principes.

 

Door u op het juiste moment te ondersteunen met haar werkprincipe dat geen concessies doet aan kwaliteit, en samen met haar individuele en zakelijke klanten steeds verder te gaan, zet Oost West Makelaars het Evim Türkiyem (Turkije, Mijn Thuis) project in om een bijdrage te leveren aan gastarbeiders die in het buitenland wonen en buitenlanders om een huis in Turkije te kopen. Met de kennis van de problemen die de onroerend goed industrie tot op heden heeft gehad en waar de klanten onder hebben geleden, en het maken van sterke evaluaties met haar werk team, streeft Oost west Makelaars naar gelukkige en tevreden klanten met het Evim Türkiyem project. Oost West Makelaars is zich ervan bewust dat tevreden klanten gelukkige families vormen en streeft ernaar om met het Evim Türkiyem project transparantie, vertrouwen en kwaliteit in de vastgoedsector te brengen. Met de nodige ervaring, kwaliteit en visie, geeft Oost West Makelaars voorrang aan kwalitatieve communicatie en succesvolle resultaten. Als Oost West Makelaars en Evim Türkiyem familie, verbeteren wij onszelf elke dag om onze solide en hoogwaardige consultancy identiteit te behouden en nodigen wij u uit om met ons mee te groeien. Wij zouden er trots op zijn u tot onze tevreden klanten te mogen rekenen door u te begeleiden, uw oplossingspartner te worden en door de banden die wij aanknopen. Wij zijn er ook trots op om met ons werkprincipe gericht op klanttevredenheid en oplossing bij u te zijn en zeggen uitdrukkelijk dat wij graag met u willen groeien. Met vriendelijke groet,

 

Oost West Makelaars.

 

Evim Türkiyem.

Onze Doelstellingen

Het doel van Oost West Makelaars- Evim Türkiyem is sinds 2000, het jaar van oprichting, de huidige klantencapaciteit te vergroten in lijn met de veranderende vastgoedtrends in de wereld en zichzelf continu te verbeteren om succesvolle resultaten te behalen. Ons bedrijf streeft ernaar om nog verder te gaan na het bereiken van elk van haar doelstellingen en prioriteit te geven aan de tevredenheid van de klant, door trouw te blijven aan haar principes en identiteit en streeft ernaar om iedereen bij te dragen aan het hebben van een huis. De meest permanente doelstelling en de fundamentele missie van Oost West Makelaars is om een vertrouwensband op te bouwen met haar individuele en zakelijke klanten.

Onze visie en missie

Oost West Makelaars is een bedrijf dat zichzelf vernieuwt, wereldwijde diensten levert en daardoor meegaat met de ontwikkelingen in de wereld. Gericht op het bieden van de meest geschikte oplossing voor u op basis van haar ethische en menselijke waarden, is Oost West Makelaars gebonden aan de principes van innovatie, vertrouwen, kwaliteit en transparantie.

Onze Partners

AB GRUP Holding

AB Grup Holding, die in 1999 de bouwsector betrad, is met haar visie in het bedrijfsleven in korte tijd uitgegroeid tot een bedrijf dat bekend staat om haar betrouwbaarheid en kwaliteit. AB Group Holding, die ernaar streeft om moderne en nuttige woonruimtes naar de sector te brengen met 100% binnenlands kapitaal, heeft vele prestigieuze projecten gerealiseerd in Istanbul.

Han İnşaat

Opgericht om haar activiteiten in Aydın uit te voeren en om haar doelstellingen te bereiken, draagt Han Müteahhitlik bij aan de Turkse economie, voornamelijk opererend in het centrum van Aydın. Het biedt technologische en innovatieve moderne gebouwen met zijn succesvolle werk dat het heeft gedaan, brede ervaring die het in een korte tijd heeft opgedaan, en zijn jonge team.

MyMax Architectuur

MyMax Architectuur, opgericht in 1985, heeft de vlag van een in Izmir gevestigd bedrijf voortgezet, dat van verleden tot heden heeft gediend op het gebied van constructie, aannemerij, architectuur en decoratie, als de 3e generatie van zijn voorouders. Het bedrijf voert sinds 2010 met succes het ontwerp en de implementatie van prestigieuze projecten in Kusadasi uit.