Nova Residence

NOVA RESIDENCE

NOVA RESIDENCE

Beginprijs€ 108.000
Netto m²68m²
Kamers2+1
Datum OpleveringMei 2022
Zee afstand800 Mt
Stadscentrum20 Km
Luchthaven47 Km

Een leven voorbij grenzen

Wij hebben voor u de mooiste plaats van Akbük gereserveerd voor een leven vol gelukkige momenten. We bieden een nieuw en buitengewoon perspectief op het concept residence.

Met ons Nova Residence project

dat u de rust van de Egeïsche Zee laat voelen

De eenvoudige en stijlvolle architectonische structuur is gevormd in de toekomstige Nova Residence met haar unieke landschapsarchitectuur. Nova Residence beoogt u de definitie van residence te laten beleven op een wijze die veel verder gaat dan wat u gewend bent, met een project dat het verschil maakt met zijn kwaliteit, dat baanbrekend is en de deuren van een ander leven opent.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.

ONZE ANDERE PROJECTEN

Ontdek onze andere exclusieve projecten

nova10

    didim-kapak

    Prijzen van huizen te koop in Didim, Aydın

    Vanaf eind januari 2022 zijn de prijzen van huizen te koop in Aydın, district Didim, het afgelopen jaar met 94,69% gestegen. Terwijl de gemiddelde huizenprijzen voor dezelfde eigendommen 899.976 TL zijn, is de gemiddelde grootte van het huis te koop 132 vierkante meter.

    De gemiddelde vierkante meter eenheidsprijs van de woningen te koop in Aydın, Didim district is 6,818 TL per eind januari 2022. De terugverdientijden van de huizen te koop met dezelfde kenmerken liggen op het niveau van 26 jaar.